Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice

Vi Rejser sammen


Fra midten af august og 3 år frem er der langt flere busafgange mellem de større byer i Thisted, Morsø, Jammerbugt og Vesthimmerlands Kommune. fra tidlig morgen til sen aften. Også i weekenderne.

Opgraderingen sker efter at de fire kommuner og Region Nordjylland er blevet enige om at investere 16 millioner kroner i den kollektive trafik over de kommende 3 år.

Derudover bliver reglerne for brug af Plustur ændret, så mange flere kan få et billigt lift til nærmeste knudepunkt, hvorfra der er videre forbindelse med bus eller tog. Normalprisen uanset, hvor langt der er, er 22 kroner, men i perioden fra 11. august til 11. november er det helt gratis. 

Plustur bestilles via Rejseplanen. Når man søger en rejse fra adresse til adresse, vil Plustur blive vist som en del af en rejse, hvis betingelserne for rejsen ellers er opfyldt. Dvs. at dele af rejsen er med bus eller tog, og at der er et stykke til stoppestedet/stationen. Du får fx ikke tilbudt Plustur, hvis stoppestedet er lige rundt om hjørnet. 

De forbedrede rejsemuligheder giver helt nye muligheder. 

Ikke flere kilometerlange cykelture i strid vestenvind og regnvejr, fordi man ikke bliver hentet af sin mor længere, når man er 16 år og har været på besøg hos sin nye kæreste. 

Skidt også med at det trækker ud på jobbet, for der er ikke så lang tid til næste bus. Man behøver heller ikke at nå hjem for at køre børnene til badminton eller fodbold. Og vinmenuen. Den kan alle i selskabet roligt bestille, for ingen behøver at køre hjem. Heller ikke selvom restauranten ligger milevidt fra et stoppested, for så tager man jo bare med en Plustur. 

Hvis du vil have mere at vide om de forskellige transportmuligheder, synes vi, at du skal gå ind på ViRejserSammen.dk. Der har vi samlet det hele.Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx