Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice

Sne, glatte veje og kollektiv trafik


Når der falder sne, kan det give trafikale problemer. Trafikken bevæger sig langsommere, når det sner, eller der er glatte veje, og det kan give forsinkelser for busser og flextrafik. Der er også større risiko for trafikuheld og lignende, som kan føre til lange køer og dermed forsinkelser. 

Hvis der falder sne, er det en god ide at tjekke Trafikinfo for information om større forsinkelser og/eller udgåede ture, inden du går mod stoppestedet.

Du kan også gå ind på NTlive.dk og følge busserne i realtid. Her skal du dog være opmærksom på, at realtiden viser, hvor mange minutter bussen er fra stoppestedet under normale vejrforhold, og at antallet af minutters forsinkelse derfor skal tages med et gran salt. Realtid tager ikke højde for kødannelse, trafikuheld mv. Det samme gælder de realtidsskilte, der er opstillet på større stoppesteder og knudepunkter. 

Hvordan kan bussen være forsinket fra første stop på turen?
Vores busser kører "i ring". Dvs. at samme bus kører flere forskellige afgange. Bussen fra Aalborg til Thisted kører fx også ruten fra Thisted til Aalborg. Hvis den bliver forsinket på turen den ene vej, er det ikke sikkert, at den kan nå at komme frem, så turen i den modsatte retning kan starte til tiden. Derfor kan der være forsinkelser på nogle af turene allerede fra første stoppested.Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx