Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice

Rejsebillet: Ny billetapp til rejser i Danmark


RejseBillet er en ny app til køb af enkeltbilletter og pendlerkort i hele Danmark, som kan bruges i bus, tog, metro og letbane.

Rejsekort & Rejseplan A/S har lanceret appen RejseBillet, som gøre rejsen lettere for passagerer på tværs af bus, tog, metro og letbane i hele Danmark.

RejseBillet giver passagerer mulighed for at købe en billet direkte på telefonen uden at skulle bekymre sig om den gælder til bussen i Aalborg, letbanen i Odense, S-toget i Hovedstaden. Kort sagt en billet til kollektiv transport på tværs af landet og transportformer.

Selskabet bag RejseBillet, Rejsekort & Rejseplan A/S, har brugt de seneste måneder på at teste og finpudse RejseBillet.

"RejseBillet er den første app, hvor du kan betale din rejse på forhånd og få adgang til alle kollektive transportformer i hele Danmark, " fortæller Kasper Schmidt, direktør for Rejsekort & Rejseplanen A/S. "RejseBillet erstatter ikke Rejsekort. Vi arbejder på fuldt tryk på at kunne lancere et digitalt Rejsekort. Det kommer, når vi er klar med en løsning, der er brugervenlig, sikker og tilgængelig, og det er vi i gang med at indhente tilbud på."

RejseBillet er det første skridt fra Rejsekort & Rejseplan A/S mod en efterspurgt digitalisering af billetkøb på tværs af Danmark og transportformer. I de kommende år bliver de næste digitale skridt en fuld digitalisering af produkterne Rejsekort og Rejseplan, samt et alternativ til de delvist digitale eller ikke-digitale rejsende.

RejseBillet kan hentes i både App Store og Google Play.


Fakta om RejseBillet
Prisen for enkeltbilleter og pendlerkort i RejseBillet er den samme pris som i automater og trafikvirksomhedernes apps.

Med RejseBillet betales rejsen på forhånd, i modsætning til Rejsekort, hvor billetprisen betales efter endt rejse.

Rejsende kan købe enkeltbilleter (fra/til og zonebilleter) og to typer pendlerkort. På nogle af billetyperne kan der tilkøbes DSB 1' tillæg, tillæg til metro, ekstra zoner og cykelbillet til metro.

I næste version af appen bliver det også muligt at få trafikinformation om den rejse, man har købt billet til, købe ungdomskort samt købe eventbilleter, der kombinerer rejse og event i én billet.

RejseBillet erstater ikke Rejsekort, men giver mere fleksibilitet for rejsende i hele Danmark.

Få mere information om billetyper i RejseBillet på rejsekort.dk/RejseBillet

Om Rejsekort & Rejseplan A/S
Rejsekort & Rejseplan A/S ejes af DSB, Trafikselskabet Movia, Metroselskabet I/S, Midtrafik, Sydtrafik, Nordjyllands Trafikselskab, FynBus og BAT og står for udvikling og drift af produkterne Rejsekort, Rejseplanen og nu også RejseBillet.

I 2022 blev Rejsekort brugt på mere end 167 mio. rejser, mens der dagligt var omkring 1,4 millioner rejsesøgninger på Rejseplanen.Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx