Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice

Karneval: Det skal du være obs på


Efter to år uden sambadans i gaderne forventes et rekordstort antal mennesker at deltage i årets karneval i Aalborg den 28. maj. Det giver uden tvivl fyldte busser og tog og masser af mennesker i byen.
 
Vi vil gerne sikre, at alle kan få deres venner med, og at karnevallet bliver så grønt som muligt. Derfor kan man ikke tage karnevalsvogne (barnevogne, klapvogne, trækvogne og lignende) med i busser og tog. Barnevogne og klapvogne kan selvfølgelig stadig medbringes, hvis de transporterer mindre børn. 

Karnevallet skal være grønnere og mere bæredygtigt. Derfor opfordres så mange som muligt til at rejse sammen i busser og tog og til at droppe de mange vogne, der efterlades rundt omkring i byen. Hvis du vil slippe for at slæbe på en masse tunge drikkevarer, kan du i stedet købe Fri Bar.

Vi opfordrer også til, at man tager afsted dagen før, og fx overnatter i Camp Carnival, hvis det er muligt.

Gratis transport med karnevalsarmbånd
Har man et gyldigt karnevalsarmbånd på, kan man køre gratis med NT's busser og alle tog i Nordjylland fra fredag den 27. maj kl. 16 til søndag den 29. maj kl. 19.00. 

Omkørsler og ekstra busser og tog
Vi indsætter selvfølgelig ekstra mange busser og sætter ekstra togvogne ind, så alle kommer med. Vær opmærksom på, at der er indsat togbusser mellem Aalborg og Århus H. Du finder alle afgange og ankomster for busser, tog og togbusser på rejseplanen.dk.

Vær opmærksom på, at der er omkørsler for en række busruter både før, under og efter Stjerneparaden. Du finder information om omkørsler for de berørte ruter under Trafikservice.Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx