Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice

Cykler i busser i myldretiden


Vi forbedrer endnu en gang forholdene for cyklister i den kollektive trafik i Nordjylland. Denne gang handler det om cyklister, der gerne vil have en cykel med i bybusserne i Aalborg i myldretiden.

I dag er der spærretid for cykler i myldretiden på hverdage kl. 07.00-08.30 og kl. 14.30-17.00. Fra den 23. september er spærretiden passé, og man kan få sin cykel med i alle NT's busser og i NJ's tog på alle tider af døgnet alle ugens dage. Når flere tager cyklen ud og bussen hjem i stedet for bilen begge veje, rejser de grønnere og reducerer deres klimapåvirkning. Og det er godt nyt for os alle.

Der er begrænset plads i busserne - især i myldretiden. Derfor kan vi ikke garantere, at der altid er plads til en cykel om morgenen og eftermiddagen, hvor de fleste rejser. Derfor er cykler stadig ikke omfattet af NT Rejsegaranti.

Det er fortsat gratis at have en cykel med, hvis man benytter Rejsekort, Pendlerkort, Ungdomskort, Skolekort eller Erhvervskort. Øvrige skal købe en cykelbillet. Det kan man bl.a. gøre i NT Billet app eller i rejsekortautomaten på stationen.

Du kan læse mere om mulighederne for at tage en cykel med i busser og tog her (siden opdateres først med de nye regler den 22. september)Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx