Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice
Topbanner_BusTogtrafik_2

Samkørsel


NT og NaboGO

NaboGO er en samkørselstjeneste, der er skræddersyet til danskernes behov og adfærd. Den er fleksibel og indeholder tekniske features, der gør det nemt at rejse sammen mellem faste mødesteder. Lidt ligesom med bussen eller toget. Ved nogle mødesteder kan du også skifte til den kollektive trafik.

Nordjyllands Trafikselskab (NT) og NaboGO er gået sammen om at øge samkørslen i Nordjylland, så mobiliteten bliver så god som mulig for den enkelte nordjyde. I første omgang i et afgrænset fælles projekt med fokus på Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Rebild og Mariagerfjord Kommune, som den udvalgte pendlingskorridor går igennem.

NaboGO henvender sig primært til virksomheder, landsbyer og mindre byfællesskaber, hvor naboer og kollegaer nemt kan koordinere kørsel, så endnu flere rejser sammen. Det giver god mening ift. mobilitet og klima.På NaboGO kan du:
  • få vist alle dine transportmuligheder - både samkørsel med andre og traditionel kollektiv trafik med busser og tog - når du søger efter lift 
  • se hvor det nærmeste mødested er, så I let kan finde hinanden 
  • betale for at køre med andre NaboGO-brugere. Betalingen sker automatisk til en fast kilometerpris. I betaler ikke noget til NaboGO
Få mere at vide på NaboGO.com
Gratis materialer til virksomheder

Vi har lavet lidt informationsmateriale, så dine medarbejdere/kollegaer også kan lære NaboGO at kende, og se hvor let det er at komme i gang med at rejse sammen til og fra arbejde.


Gratis materialer til lokalsamfundHvis du vil vide mere 

Sådan fungerer NaboGO - læs på NaboGO.com  

Pressemeddelelse

Hvis I er interesserede i at høre mere om NaboGO, har opklarende spørgsmål eller mangler supplerende materialer, er I velkomne til at kontakte:

Anine Kamp
Projektleder
Tlf.: 60 70 40 34
Mail: anine@nabogo.com

NT + GoMore

Har du brug for et lift, eller har du plads i bilen?


Hos Nordjyllands Trafikselskab ønsker vi at udbrede kendskabet til samkørsel. Samkørsel skal være en naturlig del af den kollektive trafik. Derfor har vi etableret et samarbejde med GoMore i fællesskab med bl.a. Frederikshavn, Hjørring og Aalborg Kommune.


Vores mission er, at inspirere billister og opfordre alle os i Nordjylland til at benytte sig af samkørsel og kombinere samkørsel med offentlig transport. Måske er du bilejer og har plads i bilen til at give et lift, eller måske søger du et lift, når du skal fra A til B?


Hvis du gerne vil tilbyde et lift, kan du via gomore.dk nemt oprette dig og tilbyde dit lift.


Brug gerne de nye knudepunktskilte som mødesteder. Dem er der en del af ved bl.a. busterminaler, togstationer og andre større knudepunkter.
Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1R, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11
Fax 99 34 11 01

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 15.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.