Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice

Vi elsker 90'erne


Skal du til koncerten Vi elsker 90'erne, som finder sted lørdag d. 4. juni 2022 på Dyrskuepladsen i Aalborg, kører NT dig ud og hjem.

Når du skal ud
Fra Aalborg Busterminal er der indsat ekstrabusser på linje 1, i tidsrummet 9.00 til 13.00. Ekstrabusserne afgår fra perron B3 (samme perron som normalt på linje 1), og kører til stoppestedet på Dallvej ud for Dyrskuepladsen. Herfra følges skiltene til koncertpladsen. Ekstrabusserne vil være skiltet med Vi elsker 90'erne i forruden.

Derudover kan alle ordinære busser og tog benyttes. Du finder alle afgange og ankomster på Rejseplanen. Vær dog opmærksom på, at ekstrabusserne ikke er lagt på Rejseplanen, da der ikke køres efter en fast køreplan. Ekstrabusserne kører i pendulfart mellem busterminalen og Dallvej, og kører når bussen er fuld.

Når du skal hjem
Fra stoppestedet på Dallvej ud for Dyrskuepladsen er der indsat ekstrabusser til Aalborg Busterminal, som kører i pendulfart i tidsrummet 20.00 til 23.30. Derudover kan alle ordinære busser og tog benyttes. Du finder alle afgange og ankomster på Rejseplanen.

Oversigtskort
Kort over ekstrabussernes stoppested på Dallvej v/ Dyrskuepladsen ses herunder:


Billettering
I busserne benyttes enten rejsekort, pendlerkort eller kontantbillet. Derudover er der mulighed for at købe en billet i NT's billet-app NT Billet, samt i webshoppen NTbillet.dk.Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx