Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice
Topbanner_Ekspresbus

expresbus


Expresbusserne er ekstra komfortable busser, der kører på de længere ruter mellem de større byer. De kører med få stop, så du kommer hurtigt frem. Du kan kende dem fra de øvrige busser ved de store gule krydser, som er på begge sider af bussen.

Inde i busserne er der bløde og behagelige sæder, der kan lænes tilbage, så du kan slappe af og evt. få en lur undervejs. Der er også klapborde ved sæderne, så du har et sted til den bærbare. Og mobilen kan du oplade via den USB-indgang, der er ved samtlige sæder. Der er i øvrigt gratis Wi-Fi i busserne. I langt de fleste af de expresbusser, der kører på de længere ruter, er der også et toilet ombord. Busserne er desuden indrettet med ekstra plads til barnevogne, cykler og bagage, så det er let af få plads til det hele.

De nye busser kører på moderne fossilfrit HVO-diesel, som reducerer bussens CO2 udledning med op til 90%. Så de nye busser er ikke kun komfortable - de er også klimavenlige.

Billet
Du kan benytte alle vores billetter og kort i expresbusserne. Du kan fx købe billet i NT Billet app eller på NTbillet.dk. Her har du også mulighed for at tilkøbe cykelbillet. Billetten kan også købes i bussen, og den kan betales med enten kontanter eller betalingskort (Apple Pay, Dankort og Internationale kort (debet- og kreditkort). 

Rejs for kun 30 kr. aften og weekend (expresbillet) 
På alle hverdage mellem kl. 18-24 samt hele lørdag og søndag, kan du rejse med alle NT's expresbusser indenfor Region Nordjylland for 30 kr. Expresbilletten kan købes i NT Billet app og på NTbillet.dk og er gyldig i 2 timer fra købstidspunktet. Prisen gælder for både barn, voksen og pensionist.

Vær opmærksom på, at en expresbillet ikke er gyldig udenfor regionsgrænsen, når du rejser med 940X og 951X.

KOMBARDO EXPRESSEN
Når du rejser med KOMBARDO EXPRESSEN, kan du helt eksklusivt købe en tillægsbillet til vores expresbusser og tog, så du kan fortsætte din rejse videre i Nordjylland for kun 35 kr. 
Billetten gælder til alle vores expresbusser og Nordjyske Jernbaners tog inden for Region Nordjylland:

  • Rute 970X, 971X, 973X, 974X, 950X, 951X, 954X og 60X
  • RE75 og RE76

Tillægsbilletten gælder ikke i regionalbusser, bybusser, lokale ruter, DSB eller Arriva tog. 
Billetten kan købes på www.kombardoexpressen.dk.

Sådan kører expresbusserne
Expresbusserne standser kun ved de stoppesteder, der er angivet i køreplanen. Du kan til gengæld nemt kombinere exspresbussen med en anden kollektiv transportform som fx tog, Plustur, Flextur, privat samkørsel gennem fx Nabogo m.m. Du finder alle dine rejsemuligheder i Rejseplanen app eller på Rejseplanen.dk. Få overblik over alle expresbusruter på kortet her, og se køreplanerne for de enkelte expresbusruter nedenfor.

God tilgængelighed
Der er lift eller rampe på busserne på stort set alle afgange. Kontakt evt. vognmanden på ruten, hvis du vil være helt sikker på, om der er rampe eller lift i bussen på netop din afgang. Du finder navnet på vognmanden i køreplanen for den enkelte rute - og telefonnumrene finder du her.
971X
Aalborg - Aabybro - Pandrup - Løkken
 
973X
Aalborg - Frederikshavn
 
974X
Aalborg - Hjallerup - Dronninglund - Asaa
 
970X
Aalborg - Thisted - Nykøbing
 
60X
Expresbus: Aalborg - Støvring - Aalborg
 
950X
Aalborg - Nibe - Løgstør - (Ranum - Rønbjerg)
 
951X
Aalborg - Aars - Farsø - (Skive - Holstebro)
 
954X
Aalborg - AAU - Terndrup - Hadsund - Mariager
 
940X
Thisted - Nykøbing - Skive - Viborg
 


Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx