Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice

Dansk Naturvidenskabsfestival


Skal du og din klasse deltage i Dansk Naturvidenskabsfestival i Aalborg Zoo, kan I bestille gruppekørsel til regionale ruter og tog samt gruppebilletter hos NT på NTbestilling.dk. 

Bestil din kørsel senest 8 dage før, I skal afsted til festivalen - og gerne tidligere. Der er begrænset plads, så det er efter først-til-mølle-princippet. Hvis I benytter Rejsekort, skoleklassekort eller lignende skal I sætte kryds i "betaling i bussen" ved bestilling, så I ikke køber en billet men kun sender os en forespørgsel om pladsreservation. Kan vi ikke efterkomme jeres ønske om gruppekørsel, henvises I til kørsel med private vognmænd gennem fx. bookingabus.dk.  

Det er ikke muligt at bestille gruppekørsel med Aalborgs bybusser mellem kl. 07.00-17.00 under Dansk Naturvidenskabsfestival. Der bliver i stedet indsat ekstrabusser på de strækninger, hvor der ligger skoler med høje deltagerantal.

Der er plads til grupper på maksimalt 75 passagerer i en bybus og 50 i tog/Ekspresbus/regionalbus, så er i mange, kan I med fordel fordele jer over flere afgange. 
Linje 11 kører mellem bl.a. Aalborg Busterminal og Aalborg Zoo. Under Dansk Naturvidenskabsfestival indsættes der en del ekstra ture på linje 11 mellem Aalborg Busterminal og Aalborg Zoo mellem kl. 08.30-10.00 og 12.30-13.30.  

Linje 11 standser ved stoppesteder på de steder, der er angivet på billederne herunder.

Aalborg Busterminal


Aalborg Zoo
Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx