Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice
Topbanner_Ekspresbus

Ekspresbus


Hvad er en Ekspresbus?
Ekspresbusserne er ekstra komfortable busser, der kører på de længere ruter mellem de større byer. De kører med få stop, så du kommer hurtigt frem. Og vi har netop indsat spritnye busser på langt de fleste af vores Ekspresbusruter, så du får en behagelig rejse.

I busserne er der bløde og behagelige sæder, der kan lænes tilbage, så du kan slappe af og evt. få en lur undervejs. Der er også klapborde ved sæderne, så du har et sted til den bærbare. Og mobilen kan du oplade via den USB-indgang, der er ved samtlige sæder. Der er i øvrigt gratis Wi-Fi i busserne. I langt de fleste af de Ekspresbusser, der kører på de længere ruter, er der også et toilet ombord. Busserne er desuden indrettet med ekstra plads til barnevogne, cykler og bagage, så det er let af få plads til det hele.

De nye busser kører på moderne fossilfrit HVO-diesel, som reducerer bussens CO2 udledning med op til 90%. Så de nye busser er ikke kun komfortable - de er også klimavenlige.

Billet
Du kan benytte alle vores billetter og kort i Ekspresbusserne. Du kan fx købe billet i NT Billet app eller på NTbillet.dk. Billetten kan også købes i bussen, og den kan betales med enten kontanter eller betalingskort (Apple Pay, Dankort og Internationale kort (debet- og kreditkort).

Hvor standser Ekspresbusserne?
Ekspresbusserne standser kun ved de stoppesteder, der er angivet i køreplanen. Du kan til gengæld nemt kombinere Ekspresbussen med en anden kollektiv transportform som fx tog, Plustur, Flextur, privat samkørsel gennem fx Nabogo m.m. Du finder alle dine rejsemuligheder i Rejseplanen app eller på Rejseplanen.dk.

Se også køreplanerne for den enkelte ekspresbusrute nedenfor.

God tilgængelighed
Der er lift eller rampe på busserne på stort set alle afgange. Kontakt evt. vognmanden på ruten, hvis du vil være helt sikker på, om der er rampe eller lift i bussen på netop din afgang. Du finder navnet på vognmanden i køreplanen for den enkelte rute - og telefonnumrene finder du her.971X
Aalborg - Aabybro - Pandrup - Løkken
 
973X
Aalborg - Frederikshavn
 
974X
Aalborg - Hjallerup - Dronninglund - Asaa
 
970X
Aalborg - Thisted - Nykøbing
 
950X
Aalborg - Nibe - Løgstør - (Ranum - Rønbjerg)
 
951X
Aalborg - Aars - Farsø - (Skive - Holstebro)
 
954X
Aalborg - AAU - Terndrup - Hadsund - Mariager
 
960X
Aalborg - Viborg - Silkeborg (Midttrafik)
 
940X
Thisted - Nykøbing - Skive - Viborg
 


Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx