Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice

For virksomheder


Før du kan bestille Erhvervskort, skal der oprettes en erhvervskortaftale.

Når der er indgået en erhvervskortaftale, sender vi dig en mail med brugernavn og password til NTbestilling.dk. Det er der, du bestiller Erhvervskortene. Du får også tilsendt en vejledning til bestilling, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.

Du kan kun bestille Erhvervskort til strækningen mellem bopæl og arbejdsplads. Der kan ikke tilvælges ekstra zoner.Kontraktuelle forhold
Det er virksomheden, der indgår en købsaftale vedr. Erhvervskort med NT og dermed er det virksomheden, som bærer den økonomiske risiko ift. udgifterne til Erhvervskort.

Aftaleforholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder skal gælde for 12 måneder ad gangen. Medarbejderen kan dog til enhver tid opsige ordningen med 1 måneds varsel. Ønsker medarbejderen at træde ud af ordningen pr. 1. januar skal opsigelsen ske senest 1. december. Af skattemæssige grunde er NT dog forpligtiget af en 3 måneders indledende bindingsperiode på hvert enkelt Erhvervskort. Dvs. at man altid skal betale for mindst 3 måneder.

Tilbagebetalingen beregnes forholdsmæssigt fra den dag erhvervskortet er opsagt. Rabatten på 11,3 % modregnes i tilbagebetalingen. Rabatten på 11,3 % opnås kun, hvis Erhvervskortet benyttes i mindst 6 måneder.

I forhold til SKAT er medarbejderen kun skattemæssigt bundet af sin ansættelseskontrakt. Denne skal afspejle en eventuel aftale om en nedgang i bruttolønnen. Reduktionen i medarbejderens bruttoløn skal ske på månedsbasis og må ikke ske for flere måneder ad gangen.Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx