Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice
Topbanner_BusTogtrafik_1

Telebus


NTs telebusser kan benyttes af alle, og de er lette at bruge. En telebus er det samme som en almindelig bus, den eneste forskel er, at du skal ringe til chaufføren og fortælle at du gerne vil med.

Telefonnummeret til chaufføren står i køreplanen.

Køreplan
Telebussernes køreplaner ligger fast. Til gengæld varierer ruten, fordi chaufføren planlægger kørslen, så der køres den korteste vej, i forhold til hvor passagererne skal hentes og sættes af. I køreplanen kan du se, hvor bussen kan bestilles til at køre fra og til. De anførte tidspunkter er vejledende, da de er beregnet ud fra, at der skal hentes passagerer ved alle stoppesteder på ruten. 


Se køreplaner for telebusser her


Sådan bestiller du Telebus

Senest en time før du vil af sted, ringer du til chaufføren, som giver dig et ca. tidspunkt for afhentning, på det sted som I aftaler. I sjældne tilfælde kan du risikere, at chaufføren ikke kan imødekomme dit ønske på grund af kørsel med skolebørn.

Du kan kun bestille kørsel ved at ringe direkte til bussen. Under hver køreplan kan du se telefonnummeret til chaufføren. Generelt kan du få fat i chaufføren fra 15 minutter før til 15 minutter efter hver tur.

Faste aftaler

Hvis du vil benytte bussen fast, kan du aftale det med chaufføren. Så behøver du ikke ringe hver gang, du skal med. Hvis dit kørselsbehov ændres skal chaufføren have besked.

Kørselsberettigede skoleelever skal også ringe og lave en fast aftale om kørsel ved chaufføren. Hvis barnets kørselsbehov ændres, skal chaufføren ligeledes have besked

Betaling

I telebussen betaler du efter NTs almindelige takster. Du kan bruge alle billet- og korttyper, og du kan omstige til øvrige NT-ruter og tog i regionen.Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.