Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice
Topbanner_BusTogtrafik_1

Skolekort


Skolekort udstedes på Rejsekort til befordringsberettigede elever på folkeskoler, friskoler og privatskoler. Skolekort bestilles på skolen. Hvis du ikke ved, om du er befordringsberettiget, skal du henvende dig til skolen.


Går du på en skole, der ikke er din bopælsskole, er du ikke befordringsberettiget, og så kan du ikke få et skolekort. Du kan i stedet benytte et rejsekort med pendler kombi eller et pendlerkort.

Sådan benytter man skolekort

Man skal altid checke ind med skolekortet, når man stiger på en bus eller på stationen, før man stiger på et tog. Det gør man ved at holde sit kort op mod Det Blå Punkt på den kortlæser, der står "Check ind" på, indtil den siger pling. 


Man skal altid checke ud igen, når man er nået frem til sit bestemmelsessted. Det gør man ved at holde sit kort op mod Det Blå Punkt på den kortlæser, der står "Check ud" på, indtil den siger pling.

Der må ikke klippes eller laves huller i skolekortet, da det vil ødelægge den chip, der er bygget ind i kortet, så kortet ikke længere benyttes.

Gyldighed
Skolekort udstedes til strækningen mellem bopæl og skole og må benyttes til alle typer af rejser på strækningen. Er der fejl på kortet, eller skal der ændres noget, skal du kontakte skolen. Skolekort skal ALTID medbringes, når man skal med bus eller tog til/fra skole.

Skolekortet må benyttes døgnet rundt alle ugens dage - dog ikke i juli måned.

Reglen om, at et betalende barn kan tage et andet barn under 12 år med gratis i bussen/toget, gælder ikke ved brug af skolekort.

Kun den person, som skolekortet er udstedt til, må benytte det. Dvs. at kortet ikke må lånes ud til andre.

Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx