Gå til Indhold
Log ind på mitNT
  

Er du endnu ikke tilmeldt mitNT, kan du oprette en brugerprofil her.
  • Forside
  • Bus & togtrafik
  • Flextrafik
  • Billetter & priser
  • Trafikinfo
  • Kundeservice
Topbanner_BusTogtrafik_1

Pladsbestilling


Grupper på 8 eller flere, der skal rejse med en NT bus eller NJ tog, skal bestille plads hos NT senest 5 hverdagsdøgn før afgang.

Begrænset kapacitet
Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal busser til rådighed, og at der derfor ikke altid er mulighed for at efterkomme ønsker om befordring af grupper. Hvis det ikke er muligt at efterkomme jeres ønske om befordring, henvises I til private turistvognmænd. Der kan fx ikke tilbydes transport af grupper på 50 personer eller flere. Disse henvises i stedet til private vognmænd.

Vær opmærksom på, at busserne ikke er indrettet til at medbringe større mængder bagage. Derfor kan grupper kun medbringe "håndbagage".

Der indsættes ikke ekstra busser til transport af grupper på korte strækninger

Kun kørsel til og fra stoppesteder
Al gruppekørsel sker efter gældende ordinære køreplaner. Dvs. at der kun tilbydes transport mellem ordinære stoppesteder på i forvejen eksisterende ruter på de tidspunkter, som fremgår af køreplanerne. Skal I rejse langt, kan I derfor være i den situation, at der skal skiftes bus undervejs på turen.


Når I bestiller plads, binder I jer til en specifik afgang på en specifik rute. I mange tilfælde indsætter vi en ekstra bus for at sikre, at der er plads til jer. Derfor er det vigtigt, at I kun benytter den afgang, I har oplyst ved bestilling.


Pladsbestilling
Har du et EAN-, CVR-, SE-, eller P-nummer, kan du benytte NTbestilling.dk til at reservere din plads i bussen. Læs mere på NTbestilling.dk


Private grupper skal kontakte NT's Trafikservice på trafikservice@NTmail.dk eller på telefon 99 34 11 36.

Afbestilling
Grupperejser skal afbestilles senest 24 timer før planlagt rejse. Det skyldes, at der ofte skal indsættes en ekstra bus ved større grupper. Hvis ikke afbestillingen sker rettidig, vil en evt. merudgift til ekstra bus blive faktureret til bestilleren. Afbestilling skal ske ved henvendelse til trafikservice@NTmail.dk - alternativt på telefon 99 34 11 36.

Kundeinformation

Tlf. 98 11 11 11

Åbningstider - Kundecenter

Se under Kundeservice

Administration

Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal
Postboks 1359
9000 Aalborg

Tlf. 99 34 11 11

Åbningstider - Adm.

Man - fre kl. 8.00 - 16.00
Lør, søn- og helligdage lukket
Lukket mellem jul og nytår.

currentscheduleslist.aspx