NT Inclusive

 


For at blive medlem af NT Inclusive skal du have et gyldigt periodekort eller Rejsekort personligt til NT.

Samtidig skal du tilmelde dig med navn og adresse, så vi kan sende dig dit NT Inclusive-bevis, som giver adgang til klubbens tilbud. Uden det kan du ikke få rabat. Da vi i øjeblikket er ved at klargøre vores nye hjemmeside har vi midlertidigt lukket ned for tilmeldinger. Du vil kunne tilmelde dig klubben igen i løbet af torsdag d.23/10.

Er dit NT Inclusive klistermærke gyldigt?
Hvis du har et klistermærke hvorpå der står 2012, så er det ikke længere gyldigt, og derfor skal du have et nyt. For at få et nyt klistermærke, skal du blot sende os en mail, med fulde navn, e-mail og den adresse vi skal sende det nye klistermærke til. Mailen skal sendes til gulerod@ntmail.dk 

Herunder kan du se, hvor du kan få rabat som medlem af NT Inclusive.

  

 


  Fårup SommerlandFårup Sommerland

 
Tag på søndagstur til Fårup Sommerland udenfor højsæsonen og nyd en dag helt ude i skoven. Medlemmer af NT Inclusive kan benytte sig af følgende gode tilbud.

Vis dit NT Inclusive-mærke på dit periodekort eller rejsekort ved indgangen til parken og få 2 for 1's pris på den almindelige entrébillet til sommerlandet alle søndage i perioden 10. august - 19. oktober 2014

Fårup Sommerland // www.FaarupSommerland.dk 



 



  Skallerup Seaside ResortSkallerup Seaside Resort

 

Ny partner i NT Inclusive

Nyd en tur med familen i Skallerup. Her kan I lege i det store vandland eller dyste i bowling i bowlingcenteret. Hos Skallerup er der alt hvad hjertet kan begære, både for store og små.

Tag familien med på et ferieophold hos Skallerup. Som medlem af NT Inclusive får du 20 % rabat på feriehuse i udvalgte perioder (Blå prisperiode). Du kan se på Skallerups hjemmeside hvilke perioder der er blå prisperioder.

Desuden kan du tage i Skallerups wellnesscenter Romulus. Her kan du nyde stilheden og finde den indre ro. Vores medlemmer får 10 % rabat på entre, behandlinger og produkter. Tilbuddet gælder kun kortindehaver selv.

Skallerup Seaside Resort // www.Skallerup.dk



 



  Aalborg ZooAalborg Zoo

 
Dyrebare oplevelser behøver ikke koste en bondegård - især ikke når du er medlem af NT Inclusive.

Vis dit NT Inclusive-mærke på dit periodekort eller rejsekort og få en voksenbillet for 120 kr. (Normalpris: 150/170 kr.) eller en børnebillet for 70 kr. (Normalpris 90 kr./100 kr.) 

Obs!!! Gælder kun billet til kortholder selv.

Aalborg Zoo // www.AalborgZoo.dk



 



  Jesperhus Resort Jesperhus Resort 

 
Nyd en tur i Jesperhus Resort og få rabat på entréen til parken og på ferie- eller weekendophold som medlem af NT Inclusive. 

Vis dit NT Inclusive-mærke på dit periodekort eller rejsekort ved indgangen til parken og få to entrebilletter for 1's pris. (Gælder fra den 1. januar og gælder ikke i juli måned)

Eller book et ophold til mere end 2000 kr. på www.jesperhus.dk og få 600 kr. i rabat. Husk at indtaste rabatkoden 1411 ved booking for at få rabatten.

Obs!!! Du skal fremvise dit kort med NT Inclusive-mærke på, når du henter nøglen til det hus eller den hytte du har lejet. Derfor kan bestillingen kun oprettes af kortindehaver.

Jesperhus Resort // www.Jesperhus.dk



 



  Nordsøen Oceanarium Nordsøen Oceanarium

 
5 store og mere end 40 mindre akvarier, 70 fiskearter og masser af interaktive oplevelser er, hvad du kan opleve hos Nordsøen Oceanarium - som medlem af NT Inclusive får du naturligvis rabat.

Vis dit NT Inclusive-mærke på dit periodekort eller rejsekort i entréen og få 20 % i rabat på entrébilletten.

Tilbuddet gælder til maksimalt 2 voksne og 2 børn (3-11 år), hvori kortholder selv skal være en del af gruppen.

Nordsøen Oceanarium // www.nordsoenoceanarium.dk



 



  House of WellnessHouse of Wellness

 
Kunne du tænke dig at blive forkælet i lækre omgivelser, af professionelle behandlere, så skulle du tage at besøge House of Wellness. Som medlem af NT Inclusive får du 15 % i rabat på alle behandlinger på klinikken.

Husk at oplyse at du er medlem af NT Inclusive når du booker din behandling.

House of Wellness // www.house-of-wellness.dk



 



  Aalborg Kongres og Kultur CenterAalborg Kongres og Kultur Center

 
Kunne du tænke dig, at se storslået forestillinger og høre fantastiske koncerter, så har du nu muligheden og oven i købet med rabat. Aalborg Kongres og Kultur Center er nemlig blevet partner i NT Inclusive. 

Aalborg Kongres og Kultur Center // www.AKKC.dk



 



  FuncenterFuncenter

 
Er du til Action og strategi, sjov og leg, så er dette tilbud lige noget for dig. Tag en tur i Funcenter i Nørresundby og udfordre dig selv og dine venner.

Som medlem af NT Inclusive får du naturligvis rabat. Vis dit NT Inclusive mærke på dit periodekort eller rejsekort personligt ved købet, og få 20 % rabat. Tilbuddet gælder til grupper på 6 personer, hvor en i gruppen skal være medlem af NT Inclusive. Du kan benytte tilbuddet alle dage undt. lørdage.

Tilbuddet gælder til eventhallerne og panitball.

Funcenter // www.funcenter.dk



 



  Poul MPoul M

 

De dygtige frisører i Nordjyllands fem Poul M-saloner er klar med saksen - og som medlem af NT Inclusive får du naturligvis rabat.

Vis dit NT Inclusive-mærke på dit periodekort eller rejsekort i salonen og få 20% rabat på klipningen.

Tilbuddet gælder kun Poul M-saloner i Nordjylland.

Poul M // www.PoulM.dk



 



  Teater NordkraftTeater Nordkraft

 
1 + 1 = 1. Sådan er det i hvert fald, hvis du er medlem af NT Inclusive og vil en tur i Teater Nordkraft og se en af teatrets egne produktioner.

Vis dit NT Inclusive-mærke på dit periodekort eller rejsekort i Teater Nordkrafts billetsalg og få 2 løssalgsbilletter for 1's pris på udvalgte forestillinger.

Teater Nordkraft // www.TeaterNordkraft.dk



 



  Restaurant Azzurra og Restaurant MumbaiRestaurant Azzurra og Restaurant Mumbai

 
Et lækkert restaurantbesøg er noget alle bør nyde fra tid til anden. Som medlem af NT Inclusive kan du gøre det lidt oftere.

Vis dit NT Inclusive-mærke på dit periodekort eller rejsekort personligt og få 15 % i rabat på alt hos samtlige restauranter i Azzurra/Mumbai-kæden. 

Tilbuddet gælder mad og drikke i restauranterne, take away og udbringning til to personer pr. kort (Gælder ikke allerede nedsatte menuer).

 • Azurra Nordkraft  
  Adresse: Kjellerups Torv 3, 9000 Aalborg  
 • Restaurant Azzurra
  Adresse: Jens Bangs Gade 15, 9000 Aalborg
 • Cafe Azzurra
  Adresse: John F Kennedys Plads, 9000 Aalborg
 • Mumbai indisk restaurant Nordkraft
  Adresse: Kjellerups Torv 3, 9000 Aalborg
 • Mumbai Take Away
  Algade, 9000 Aalborg

OBS!!! Husk at fortælle, at du er medlem af NT Inclusive inden du bestiller.

Restaurant Azzurra // www.Restaurant-Azzurra.dk



 



  Zone 0Zone 0

 
Har du lyst til en kop kaffe eller kakao? Så snup en med på vejen hos Zone 0 i Kennedy Arkaden.

Som NT Inclusive medlem får du halv pris på kaffe og kakao, hvis du køber et kort med klip til 10 kopper af gangen. Pris 100 kr.
Det eneste du skal gøre er, at vise dit NT Inclusive-mærke på dit periodekort eller rejsekort personligt, ved købet.



 



 
udskriv
Forside  |  Bus & tog  |  Flextrafik  |  Billetter & priser  |  Trafikinformation  |  Kontakt

sitelist.html