Du får mobil-billetten ved at sms'e en given tekst til 1271 og besvare beskeden fra NT med JA inden 3 minutter. Straks efter modtager du en ny sms med din billet.

Billetten er gyldig fra det øjeblik du modtager den på din telefon. Derfor skal du først bestille den nogle minutter før, du skal bruge den.

NB! Beregneren til højre kan ikke tage forbehold for betaling for fjerneste zone eller via-zoner. Der kan derfor være tale om, at du skal betale for en ekstra zone, hvis du skal rejse til et stoppested, der ligger på en zonegrænse, eller hvis bussen kører ad en rute, der går gennem en ekstra zone.

 
 

Mobil-billet

 
- tag bussen uden en krone på lommen!


Køb din bus- eller togbillet over mobilen og spring på bussen uden en krone på lommen.

NT's mobil-billetter koster det samme som en almindelig kontantbilletter og kan anvendes på helt samme måde. Den eneste forskel er, at du efter bestilling for din billet sendt direkte som sms.

For at købe en mobil-billet skal du blot sende en sms med din STARTZONE mellemrum ANTAL ZONER og evt. mellemrum billettype til 1271 umiddelbart før du skal med bussen eller toget. Skal du fx rejse 2 zoner fra Aalborg som er zone 1, sms'er du bare 1 2 til 1271, og skal du rejse 4 zoner fra Frederikshavn skal du sms'e 54 4 til 1271, besvare den efterfølgende bekræftelsesbesked med et JA, og wupti, så får du tilsendt billetten direkte til din telefon. Din billet er ikke gyldig, hvis startzonen ikke matcher den zone, som du rent faktisk rejser fra.

Obs!!! Vær opmærksom på at billetten træder i kraft fra det øjeblik du har modtaget den på din telefon. Vent derfor med at købe billet til kort inden du skal med bus eller tog.

Er du i tvivl om, hvad du skal sms'e?
Indtast hvilke byer du skal rejse fra og til, og vælg om du er voksen, barn (under 16 år) eller pensionist. Så får du vist, hvad du skal skrive i sms'en.
   Fra by:
 
   Til by:
 
   Billettype:
 
 Få overblik på MitNT
Tjek dine køb på www.mitNT.dk

På mitNT kan du få overblik over de mobil-billetter, du har købt; hvilken type du har bestilt, og hvor mange penge du har købt for.

Alt du skal gøre er at oprette en profil på www.mitNT.dk og under tilføjelse af indhold skal du vælge applikationen "Mine mobil-billetter".

Det tager kun to minutter at få det fulde overblik.
 

Indtast hvor du skal fra og til, og hvilken billettype du skal bruge.

- så fortæller vi, hvad du skal sms'e
 
 
 

 
 

 
Forside  |  Bus & tog  |  Flextrafik  |  Billetter & priser  |  Trafikinformation  |  Kontakt

sitelist.html